Velkommen til min verden

Sådan ser en "Fjordmand" ud Anno 2019. Ældre gut, men ved godt mod og med sansen for humor - samt mange andre sanser - i behold. Vær lige opmærksom på, at jeg har copyright til al tekst og til alle billeder m. v. på min hjemmeside.

Velkommen

og så til min hjemmeside, der rummer lidt af hvert

incl. mange af de tanker, jeg har fundet frem, mens jeg har vandret ved havet med skitseblok og notesbog.

Havet har altid stemt mit hjerte ydmygt, fordi lyden af det er noget evigt, fordi det i storm er uregerligt og stærkt - og ikke mindst fordi det altid minder mig om både livets og dødens eksistens.

At være alene ved havet er godt - det gi'r mange tanker !

Har lagt et stresset revisorliv (32 år i samme firma) bag mig for mange år siden - i 1994 - hvor jeg så startede på en ny uddannelse, der sluttede på Nr. Nissum Seminarium, hvor jeg fik papir på, at jeg nu var "Voksenunderviser."  Det var jeg så i daghøjskole-regi i seks år - så blev det til efterløn, eftertanke og nu er det en aktiv pensionisttilværelse, der muntrer min tilværelse op.

Er eneboer, men aldrig ensom, fordi min elskede bor i mit hjerte  - og forresten også i nærheden!

Send en hilsen på min kontaktside, hvis du vil vide mere - eller send en kommentar i gæstebogen!

Forresten er jeg på det seneste begyndt også at udgive digte på
www.digteDK.com under pseudonymet "Henningway" - men sitet fungerer ikke pt., men så boltrer jeg mig lidt på Facebook og den åbne side, der hedder digte.dk, som man kan skrive på, hvis man er på nævnte site! 

Nå ja - så er jeg også debuteret som forfatter med bogen "Tanker fra udkanten" - en digtsamling, der ikke er "helt rinng endda." Det var i maj 2015.
Har så fortsat skriveriet - ny bog = "Terningkast og blomsterfrø" i 2018 - fine anmeldelser - bl. a. fra rektor emeritus Lars Ebbensgaard og fra Sabbath Andersen, www.tekstforum.dk, der gav 5 af 6 stjerner!  

Skriver også eventyr og noveller fra det vestjyske på noget, der hedder www.tekstforum.dk - der er faktisk gode ting med fine kommentarer. Overvejer at udgive novellerne i bogform og skriver fortsat på en roman, der sikkert aldrig udkommer, men - rart med projekter, der holder én i gang.

Her er jeg i gang med det ret svære - at spå om fremtiden !

Plejer at sige, at jeg er en munter mand, der ta'r livet alvorligt. Skrivende, tegnende, malende, huggende i træ, talende, indtil jeg bli'r afbrudt,  selvglad, men uhøjtidelig, rørstrømsk, livserfaren, fattig, glad ved livet, humoristisk, trofast og meget andet - incl. rimelig filosofisk.


Påstår også, at man skal bo på landet, for at livet er OK  - og så kan jeg lide at kikke i krystalkugler, for hvis man søger, så finder man !


Motto:  "Lær at se - Find dig selv"

Ta'r til tider rundt og holder foredrag om "Jysk Humor og Livsfilosofi,"
men er absolut en hjemmefødning, så jeg trives fint, hvor jeg bor og ved at bo alene - har tiltaget mig ensomhedens privilegium - det gi'r ro til at tænke, og jeg kan jo altid forlade matriklen, hvis jeg har lyst !


Kan da lige ønske alle alt muligt godt.

| Svar

Nyeste kommentarer